• enterijer frizerskog studija moderan enterijer salona sa zelenim zidom green wall hair saloon design
  • enterijer frizerskog studija moderan enterijer salona sa zelenim zidom green wall hair saloon design
  • enterijer frizerskog studija moderan enterijer salona sa zelenim zidom green wall hair saloon design
  • FRIZERSKI-SALON-dizajn-ENTERIJERA-poslovni-prostor
  • enterijer frizerskog studija moderan enterijer salona sa zelenim zidom green wall hair saloon design

,,GOLDEN CUT“ dizajn ENTERIJERA

FRIZERSKI SALON dizajn ENTERIJERA

PROGRAM

Dizajn enterijera

LOKACIJA

Banja Luka 

GODINA

2019

Status

U PROCESU GRADNJE

 

 

 

 

FRIZERSKI SALON dizajn ENTERIJERA za ,,GOLDEN CUT‚‚

 
 

Lokacija frizerskog salona ,,Golden Cut“  nalazi se u Banja Luci u Srpskoj ulici nedaleko od Srpske ambasade.

Frizerski studio  namjenjen je korisnicima koji znaju šta žele i koji unaprijed mogu da očekuju vrhunski tretman.

Enterijer karakteriše stilski uređen prostor sa par elemenata koji ga čine unikatnim i prepoznatljivim pružajući korisnicima dodatni ugođaj koji do sada nisu iskusili.

Prostor čekaonice dizajniran po principu dnevnog boravka te ozelenjen radni prostor svakako su elementi enterijera koji vas neće ostaviti ravnodušnim.


Prostorne karakteristike 

Prema zatečenom stanju radi se o poslovnom prostoru na dvije etaže obogaćenim galerijom. 

Dizajn enterijera frizerskog studio-salona daje apsolutno najbolji odnos organizacije prostora i osjećaja komfora sa jasno podjeljenim radnim prostorom i čekaonom.

Radni prostor

Frizerski salon Golden Cut planiran je da bude opremljen sa četiri frizerske stolice i jednom pomoćnom za praje kose ciljajući na brzinu i kvalitet usluge.

Kontinualan frizerski pult obogaćen prirodnim materijalima , bogatim osvjetljenjem i širokim ogledalom klijentu koji dođe na tretman otkriva svaki detalj prilikom kreiranja željene frizure.

Kolor bar koji presjeca radni prostor na dva dijela klijentu i frizeru u prednjem dijelu lokala pruža jasan uvid prezentovanih kolor varijacija te intimu i posvećenost klijentu u dijelu pranja kose. 

Sprat

Čekaona izdignuta u odnosu na radni prostor sa pogledom na zeleni zid i radi prostor  , čineći  prostor još većim i povezanijim sa okolinom.

Galerija

Svakako jedan od  elemenata enterijera  koji otvara prostor i čini ga većim i prozračnijim. Ukrašena vertikalnim zelenim zidom ova galerija svakako postaje predmet zapažanja svakog slučajnog ili namjernog prolaznika. 

Prostor obuhvata:

PRIZEMLJE

  • STEPENIŠTE
  • RADNI PROSTOR/ GALERIJA
  • OSTAVA
  • TOALET

SPRAT

  • GALERIJA
  • ČEKAONA

 FRIZERSKI SALON dizajn ENTERIJERA