• laktaši banja luka arhitekta
  • laktaši banja luka arhitekta projektovanje kuce
  • laktaši banja luka arhitekta
  • laktaši banja luka arhitekta
  • projekat nove kuce rekonstrukcija
  • postojece stanje laktasi projekat nove kuce

DOGRADNJA I REKONSTRUKCIJA LAKTAŠI

PROJEKAT KUĆE – DOGRADNJA

Location

LAKTAŠI

Year

2017

Status

Objekat se nalazi na magistralnom putu Banja Luka – Laktaši u mjestu Jakupovci.

Projekat obuhvata planiranje i projektovanje dogradnje i rekonstrukcije postojeće strukture stambenog objekta. Arhitekta je ima zahtjev da na postojećem stambenom objektu ispoštuje sve zahtjeve investitora i dograđenu strukturu prilagodi postojećem stilu objekta.

laktaši banja luka arhitekta

Projekat- laktaši -Dogradnja

Projektovanje nove cijeline podrazumjevalo je uzimanje detaljnih mjera i analizu konstruktivnih mogućnosti koje ne bi naštetile postojećem objektu te formiranje nove cjeline i projekta  koja se uklapa u arhitektonski stil samog okruženja.

Na zahtjev investitora nova cjelina treba da pruži korisniku potpunu komociju dijela dnevnog boravka kao i dodatne sobe na spratu kuće.

laktaši banja luka arhitekta projektovanje kuce

projekat – laktaši- banja luka

Novi projekat  dogradnje kuće predviđa izmjenjen smjer krova  kako bi se novi dograđeni dio stavio pod istu krovnu ravan.

Jedan od bitnih zahtjeva pri projektovanju je bio da novi oblik ne odstupa od tradicionalnog te da su upotrebljeni materijali prirodni.

 

Za izradu projektne dokumentacije i svih potrebnih elaborata za dobijanje građevinske dozvole kliknite ovjde za više informacija. 

OSTALI PROJEKTI